Vestergadefesten

Årets program

Oplev Vestergade

Vestergadefesten 2022

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 11. juni!

Det er med glæde, at vi i år kan meddele at der bliver Vestergadefest 2022. Datoen for gadefesten er lørdag den 11. juni. Her bliver Vestergade pyntet, afspærret og forvandlet til en rigtig gadefest, hvor alle – store som små – er inviteret.

Vestergadefesten vil være fyldt med masser af liv, arrangementer og dejlig stemning. Der kommer musik, udeservering, sjove aktiviteter, butikkernes flotte varer kommer frem og meget mere!

Følg gerne med på vores Sociale Medier , hvor vi opdaterer løbende.
– Facebook: Vestergade Århus
– Instagram: Vestergade_aarhus

Så tag din ven, kammerat, familie, nærmeste eller bare dig selv under armen og nyd en dejlig gadefest. Vi ser frem til jeres besøg.

{“type”:”block”,”srcIndex”:1,”srcClientId”:”ff33b9c7-d0a1-4b65-a7b8-fc4ecc9d7b7c”,”srcRootClientId”:””}Vestergadefesten i Aarhus er en endags gadefest.

Vestergadefesten er drevet af en nonprofit forening under navnet Vestergadeforeningen, Aarhus.

Formålet er at skabe et kreativ miljø – i og omkring Vestergade – der er drevet af forretningsudvikling, talent, nye løsninger, musik og samspil imellem erhvervsdrivende, institutioner, borgere og kommune.

Gadefestens rammer bliver lagt i samarbejde med byens myndigheder. Indholdet skabes af Vestergadeforeningens medlemmer.