Om Vestergade

Vestergade i Aarhus

En af Aarhus’ hyggeligste gader med den årlige Vestergadefest.

Vestergade, der løber fra Lilletorv ved Domkirken til Aarhus Å, er en af byens ældste gader. Tidligere var Vesterport byport ind til Vestergade og  Aarhus.

Bindingsværkshuse i gaden og tilstødende baggårde minder om gamle dage, men i dag er Vestergade en mangfoldig gade med moderne puls. I gaden er et mix af spændende butikker med alt fra genbrug til designprodukter, caféer og restauranter med mad fra verdens køkkener. Vestergade kan også byde på et stort udvalg af stilede frisørsaloner. Udover privat beboelse er der i gaden tillige en sparekasse, et Lokalcenter, Aarhus Kunstakademi og Vor Frue Kirke.

Vestergadeforeningen Aarhus

Vestergadeforeningen arbejder for at skabe liv, sammenhæng og naboskab i Vestergade og i kvarteret omkring gaden.

Læs om medlemmerne her.